Despre noi

Societatea PROTESAN SERV SRL a fost înfiinţată în aprilie 2000 la Braşov şi este abilitată de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse pentru a desfăşura activități în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (SSM) în temeiul Legii 319/2006 ca Serviciu extern de prevenire şi protecţie, în conformitate cu Certificatul de abilitare nr. 48 din 02.09.2011.

Totodată, societatea noastră oferă consultanţă şi servicii în domeniul situaţiilor de urgenţă (SU) respectiv de prevenire şi stingere a incendiilor (PSI) şi protecţie civilă (PC).

Societatea noastră este membru ARSSM din anul 2010 – instituție de utilitate publică. – click aici.

Vezi galerie foto

Certificari

Societatea PROTESAN SERV SRL este abilitată de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse ca serviciu extern de prevenire şi protecţie în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, în temeiul Legii 319/2006, conform Certificatului de abilitare nr. 48 din 02.09.2011.

De ce noi?

Societatea PROTESAN SERV SRL a fost înfiinţată în aprilie 2000 la Braşov şi este abilitată de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecției Sociale să desfăşoare activitatea de serviciu extern de prevenire şi protecţie în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (SSM), în temeiul Legii 319/2006, conform Certificatului de abilitare nr. 48 din 02.09.2011.

Totodată, societatea noastră oferă şi servicii în domeniul situaţiilor de urgenţă (SU) respectiv de prevenire şi stingere a incendiilor (PSI).

Societatea noastră este certificată din 2006 în conformitate cu SR EN ISO 9001:2001 iar din 2010 este membră a Asociaţiei Române de Sănătate şi Securitate în Muncă  (ARSSM) – Instituție de utilitate publică.

Activitatea societăţii se desfăşoară la nivelul judeţului Braşov şi a judetelor limitrofe, de către 21 experţi, persoane abilitate, cu o bogată experienţă în domeniu precum şi solide cunoştinţe legislative, dobândite prin absolvirea unor cursuri de specializare şi perfecţionare în domeniu.

În prezent, societatea noastră are un portofoliu bogat de clienţi, firme care îşi desfăşoară activitatea în domenii foarte diverse.

Echipa de profesionisti

Facem eforturi pentru a fi mai buni în tot ceea ce facem.

Suntem o companie în care învaţăm continuu şi împărtăşim cu generozitate expeienţa noastră.

Ne mândrim cu serviciile de calitate şi cu promptitudinea cu care rezolvăm problemele.

Folosim diversitatea pentru a oferi cele mai bune soluţii.

Încurajăm o cultură în care suntem deschişi, oneşti, şi avem încredere şi respect unii faţă de ceilalţi.

Servicii de calitate

Ne desfăşurăm activitatea cu mare integritate şi transparenţă.

Respectăm întocmai Codul de Conduită şi nu facem rabat de la calitate.

Încurajăm un climat de lucru unde fiecare îşi poate desfașura activitatea într-un mediu sigur și sănătos.

Valorile noastre

Valorile noastre constau în moduri de conduită dorite, ancorate în convingerile şi priorităţile noastre.

Munca pe care o depunem aduce o contribuţie evidentă în beneficiul partenerilor nostrii si al societăţii și este susţinută de valorile noastre care exprimă cine suntem, cum ne comportăm şi în ce credem.

Trăind în spiritul valorilor noastre putem lua cele mai bune decizii, ne bucurăm de succes şi ieşim în evidenţă prin faptul ca contribuim la succesul partenerilor noștri.

Acestea servesc drept fundament moral si ca reper în munca noastră zilnică.

Activitățile pe care le desfășurăm și modul în care livram serviciile noaste, contribuie la un viitor durabil pentru angajații, clienții și comunitățile noastre.

Ne desfăşurăm activitatea cu mare integritate şi transparenţă.

Respectăm întocmai Codul de Conduită şi nu facem rabat de la calitate.

Încurajăm un climat de lucru unde fiecare îşi poate desfasura activitatea intr-un mediu sigur si sanatos.